vrijdag 23 september 2011

SBS en Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem is zwanger!


Gallyon van Vessem heeft haar huwelijk uitgesteld. De SBS en Hart van Nederland presentatrice en haar vriend Greg zijn zwanger en verwachten namelijk hun eerste baby.

Gallyon van Vessem is ontzettend blij, vooral ook omdat ze afgelopen november na tien weken een miskraam kreeg. Inmiddels is ze twaalf weken in verwachting.

"Dit is ontzettend bijzonder, zeker voor iemand die nooit kinderen wilde en nu heel erg graag", vertelt ze in Shownieuws.

De geplande bruiloft wordt door de komst van de kleine nog even uitgesteld. "We zouden gaan trouwen in oktober, maar dan komt ons kindje."

Gallyon van Vessem heeft besloten haar huwelijk uit te stellen nu de blonde SBS presentatrice twaalf weken in verwachting blijkt te zijn van haar vriend Greg!

Aanvankelijk zouden Gallyon van Vessem  en Greg in oktober in het huwelijksbootje trouwen, maar dan is Gallyon precies uitgerekend.

2 opmerkingen:

 1. Schitterend nieuws, gefeliciteerd!!!!!!!!

  Hoop dat een dotje van een kind wordt, net als de moeder!.

  XXX, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb haar altijd een heel leuke meid gevonden, heel spontaan en lief komt ze over. bij huizenjacht haar CRIB gezien, wauw wat mooi, smaak heeft ze dus ook. had ook niet anders verwacht.
  hoop dat bevalling vlot verloopt en alvast gefeliciteerd.

  marsha.

  BeantwoordenVerwijderen